Díky, díky, voliči MHaH

Speciální dík vyslovuji také voličům našeho volebního obvodu, kteří vyslyšeli naši naléhavou výzvu k pomoci rozhoudnout svým hlasem o zvolení toho správného kandidáta do Senátu.

Již dlouhou dobu si spousta lidí na Hulvákách (a pevně věřím, že podobně smýšlejí i obyvatelé Mariánských Hor) myslí, že je nejvyšší čas na změnu ve vedení naší Radnice.

Kauz, které hýbou emocemi nás, kteří kriticky pozorují dění na Radnici, přibývá. Jmenujme jen pár těch aktuálních (člověk s dobrou pamětí však stále nosí v hlavě i spoustu historičtějších kauz, které se udály také pod taktovkou naší starostky):

1) prosazování projektu Komunitního domu pro seniory navzdory jasnému NE obyvatel, kterých se tento projekt bezprostředně týká;

2) několikaleté ignorování problému v obecních bytech na ulici Knüpferova a Lázeňská – některým z obyvatel dokonce nechce paní starostka prodloužit nájemní smlouvu – prý z důvodu plánované rekonstrukce …;

3) vystěhovaný vchod na ulici Knüpferova (původně zde měla být služebna Městské Policie, avšak z tohoto záměru sešlo) zůstává již skoro rok opuštěn, aniž by se s tímto vchodem cokoliv udělalo (jeden byt byl navíc vytopen v důsledku zamrznutí a následného prasknutí vody v otopném systému …). Sám pan místostarosta Hujdus mi již v únoru slíbil, že shání dotace (ty navíc na Ministerstvu pro místní rozvoj stále čekají, až si jich někdo všimne), ale jediné, co se dnes dozvídáme, je, že pokrok od února je nula. Čistá nula … To je mi ale překvapivý výsledek. Hlavně, že tady máme nový projekt k přerozdělení 1,5 milionu Kč z obecní kasy podle přání obyvatel, že? Místo, aby se řešily palčivé problémy, tak se furt budou vymýšlet nové a nové projekty …

 

Zpět ale k volbám.

Náhled do stránek ČSÚ jasně říká: ano, naše starostka má stále své příznivce, ale hlasů pro pana Zdeňka Nytru u nás v obvodě přibylo skoro až neskutečným způsobem. A to jen díky vám, voličům. Díky.

  1. Skláním se tedy před vámi a stejně jako vy nejenom doufám, ale nadále pevně věřím, toto byla správná volba a ten jediný správný výsledek. A jelikož je pan Nytra na celé své celoživotní profesní dráze záchranáře zvyklý pomáhat lidem, má ty nejlepší předpoklady naši podporu nezklamat.
Kandidát Volební
strana
Navrhující
strana
Politická
příslušnost
Počty hlasů % hlasů
číslo příjmení, jméno, tituly 1. kolo 2. kolo 1. kolo 2. kolo
*1 Nytra Zdeněk Ing. NK NK BEZPP 367 872 12,32 47,99
+6 Janáčková Liana Ing. arch. NEZ NEZ NEZ 925 945 31,06 52,00
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Ivo Večeřa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Díky, díky, voliči MHaH

  1. Když si tady čtu vaše ódy, tak mě napadá se optat, jak za dva roky ve funkci senátor Nytra Hulvákám pomohl? Zajímá mě to i proto, že kandiduje i na primátora (možná jedna funkce a jeden plat málo) a stavíte proti němu svou kandidátku.

    • Dobrý den, nevím, jak se Vám mé ódy líbí, já každopádně jsem rád, že se senátorem stal pan Nytra. Je to člověk, který není na rozdíl od naší starostky Janáčkové (ta, jak možná víte, díky senátorské imunitě odrazila trestní oznámení kvůli jejím rasistickým výrokům …) zatížen minulostí. To, že pan senátor Nytra kandiduje na primátora, je čistě jeho věc, možná si jej dokonce vybrala sama ODS. Docela bych tomu i věřil. Ale můžu Vám s klidem říct, že panu Nytrovi věřím a s ODS nemáme vůbec špatné vztahy. V rámci voleb je naopak dobře, když lidé mají možnost si vybrat z více kandidátů – někdo dává přednost zavedeným stranám, někdo třeba dá hlas uskupení, kde jej osloví osobnosti bez ohledu na polickou příslušnost. My jsme si vybrali kandidaturu nepolitickou, předkládáme voličům své představy i ukazujeme, co jsme udělali, a zbytek je čistě jen a jen na vás, jak se rozhodnete. Mě starostka Janáčková ani náznakem nepřesvědčila, zbytek komentáře si domyslete ze všech článků, co na našich stránkách jsou k dispozici. Nechci si kazit neděli 😉
      Jinak co se týče práce senátu, jejich práce spočívá úplně v něčem jiném, než konunální politika. Já senát moc nesleduji, ale už několikrát jsem o něm v souvislosti se senátem někde zahlédl/zaslechl (naposledy, když jsem se s ním potkal, tak v senátu řešili problém e-receptů …). Jestli chcete, ozvěte se a můžeme spolu za panem senátorem zajít – byl by to pro mě alespoň důvod – již dříve jsem si říkal, že jej navštívím, ale mé pracovní povinnosti tomuto nejsou moc nakloněny.
      Přeji Vám šťastnou ruku v komunálních volbách – když nám dáte Váš hlas, budu rád, jsem člověk nezištný a vše, co jsem doposud dělal, nebylo proto, abych získal svůj osobní prospěch. Naopak, vždy jsem se angažoval pro obecný prospěch a když jsem mohl, rád jsem pomohl i někomu jinému. A nebyl to ojedinělý případ.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *