Slovo pana primátora o plánu výstavby Radnice

Dne 7.6.2017 v Regionálních zprávách proběhnul příspěvek o plánu výstavby nové Radnice. Svůj názor zde vyjádřil pan primátor Macura.

Příspěvek je ke shlédnutí zde.

Stručně a výstižně řečeno. A to se pan primátor ani moc nezaobíral celým tím prapodivným pozadím této kauzy, která je také velmi výživná. Na okraj ještě zmíním, že Radnice v plánech dokonce počítala s mateřskou školkou pro zaměstnance …
Naše 3 mateřské školy jsou našemu vedení evidentně málo a chtějí pro ratolesti svých zaměstnanců něco víc. A to některé naše mateřské školy dokonce nejsou ani zaplněny. Takové jednání paní starostky skutečně silně odsuzuji a doufám, že tuto nesoudnost občané našeho obvodu po právu oplatí při dalších volbách.

Všechny soubory ke stažení zde, malý náhled níže:

Příspěvek byl publikován v rubrice Radnice na dluh a jeho autorem je Ivo Večeřa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Slovo pana primátora o plánu výstavby Radnice

  1. Proboha, co to je za blabol? Tri skolky v obvodu? Obvod jich ma pet a je uplne normalni, ze vznikaji „firemni skolky“. Magistrat ji prece ma uz davno Na namesti by nova radnice klidne mohla stat. Obvod si na ni uver brat ani nemusi, kdyz ma mesto tak obrovske prebytky.

    • O.K., s tim poctem skolek je to mozne, kdyz to tak rikate 🙂
      Nas obvod je maly obvod a neni to firma, ktera si to plati ze sveho. Ale dobre, myslete si, co chcete, od toho ta demokracie je.

      Ja si o nove Radnici stale stojim za svym a rozhodne se to bez uveru neobejde. Vsak zrovna dnes si nase starostka prisla rict na Magistrat o uver 100 mil. Kc – radeji to teda jeste na posledni chvili stahla, protoze ji doslo, jak nepripraveny cely ten projekt je … Ted uz jsem v klidu – ted uz se o tom dostatecne diskutuje i na Magistratu. Az si tu Radnici pani starostka na odboru investic obhaji a ziska nadpolovicni pocet hlasu zastupitelu mesta, necht se pak postavi. Vsak se nechejme prekvapit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *