Ustavující zasedání zastupitelstva – Nová tvář, staré zvyky

Převzato z LEČO magazínu

Patrik Hujdus z Těrlicka-Hradiště byl zvolen starostou Mariánských Hor a Hulvák. Kontroverzní profesionální politik, a zároveň předseda politické strany NEZÁVISLÍ, má od svého prvopočátku zvolení starostou evidentní problém v samotném zastupitelstvu.

Tomuto politikovi se nepodařilo důvěryhodně vysvětlit závratné finanční dary od dodavatelských firem úřadu Mariánské Hory a Hulváky, které přistály na účtech jeho strany a sloužily pro financování volební kampaně NEZAVISLÝCH. Občanům také vadí, že se svou rodinou bydlí na Těrlicku, protože se mu zřejmě nechce dýchat smrad z ostravských lagun nebo snášet vysokou kriminalitu; v obvodu Mariánské Hory a Hulváky dokonce nejvyšší z celé Ostravy. Při volbě starosty a místostarostů obvodu proto vznikl diametrální rozdíl v počtu zastupitelů, kteří navržené kandidáty podpořili.

Místostarostové obvodu byli zvoleni všemi 15-ti hlasy na rozdíl od Patrika Hujduse, který pro to, aby byl volen starostou, musel při hlasovaní hasit propuknutý požár zvednutím ruky sám pro sebe, jinak by zvolen nebyl.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *