Robert Šlachta – Přísaha

Stejně jako byla nutná změna na naší Radnici, podporuji i nutnost změny ve vedení našeho státu. Pan Babiš s hnutím ANO zklamal, političtí brontosauři u mě nemají nárok a z dosavadních stran bylo težko vybírat.

Ale objevil se Robet Šlachta, kterému jsem v ÚOOZ velmi fandil a je to pro mě konečně zase živá voda pro to doufat, že změna je možná, pokud se Robert Šlachta dostane do parlamentu. Dnes je R.Š. totiž pouze obyčejný občan a z jeho rozhovorů je vidět, jak je i tento profesionál jako člověk-občan bezmocný.

Chci dát Robertu Šlachtovi příležitost, že s lidmi, se kterými založil občanské hnutí Přísaha, ukáže, co umí. Věřím mu. V jeho blízkosti jsou totiž lidé, kteří i dle mého názoru neslevili ze svých hodnot a raději volili odchod (prozatímní), než aby sloužili a podřizovali se těm, kdo dnes řídí naši zem.

Nejsem žádný politik, ale jako občan cítím potřebu na těchto stránkách nasdílet informace o existenci tohoto hnutí (www.prisaha.cz), které hodlá kandidovat v letošních parlamentních volbách.

Pokud Vás toto hnutí také oslovilo, existuje na oficiálních stránkách mnoho dalších informací, včetně toho, jak se případně i osobně projevit/zapojit v rámci svých možností (podpis na petici, finanční příspěvek i jiné formy zapojení). Nejbližší petiční místo je v Ostravě-Vítkovicích (petiční místo)

Bohužel koronavirová situace znemožnila možnost osobního setkání, ale Robert Šlachta slibuje, že se objeví i v Ostravě, jakmile to situace dovolí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Ivo Večeřa. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Robert Šlachta – Přísaha

  1. SLACHTO NEBUDE ZMĚNA NADÁLE CHCEŠ ZŮSTAT V NATU JAK REFERENDUM Z EU JAK S DŮCHODCI VE TVÉM PROGRAMU OBJEVUJI NATO,EU JAK TO MYSLÍŠ SLACHTO LIDÉ BUDOU ZASE ZKLAMANÍ

  2. Dobrý den. Jsem důchodkyně z Nymburska. Pokouším se navázat s někým, koho mé povídání moc nezatíží. Již několikrát jsem se pokoušela napsat věhlasným společnostem a upozornit jak mně i jiným se tady daří?? ale všichni mlčí, asi se bojí, že by narazily na nepřekonatelnou hráz a možné potíže.Já dobře vím, že jsou tu jiné důležité fatální problémy a tak moje maličkost odsouvá 69 let, můj hororový osud. Co mně trochu zachraňuje je : – lidi se mají ještě hůř, nebo bože oni nevědí co činí, ap Můj důchod je 8352,- kč z toho musím,musím, zaplatit SIPO, v zimě teplo, – na tom se dá ušetřit-skoro mrznu, v noci netopím, přes den trochu, přerušovaně, pomocí termostatu, nasytit musím kocoura a sebe, a občas 10 let staré auto- / je tu ještě pojištění, technická a palivo/.Nyní bylo třeba vyměnit olej, baterku, 4pneu. Začínala jsem na necelých 6000,- kč. Na Nymbursku žiju krátce a jako sociální vetřelec ani se zdejší komunitou nelze existovat. Na OÚ když zjistili z čeho žiju, tak se káceli, a já to žiju dlouho, každou vteřinu. Když jsem nastpovala do důchodu, tak se některá zaměstnání již nešla dohledat a pak jsem měla také 3 najednou, normální, úklid a psaní doma na stroji, abych uživila syna, o krekého jsem přišla, a další životní pohledávky, a také jsem dělala horší práce, které jsem neměla zaplacené, – o šikaně ani nemluvím, byla to devadesátá léta. Nikdo mne nemůže podporovat ve finanč,nouzi. Vždy je to na mně, jak vše vyřešit. Je mi moc smutno, co se děje venku, a mockrát jsem plakala. Ráda bych poprosila o Vaši e-mail adresu, kdyby Vás třeba zajímaly další hrůznosti – Sklenářová od Poděbrad, Zdravím! – v době voleb nechodím ani na guláš ani na kobližky, stát nijak nezatěžuju, nezatěžuju . . . internet odebírám od menší společnosti za 182,-kč

  3. Dobrý den. Jsem důchodkyně z Nymburska. Pokouším se navázat s někým, koho mé povídání moc nezatíží. Již několikrát jsem se pokoušela napsat věhlasným společnostem a upozornit jak mně i jiným se tady daří?? ale všichni mlčí, asi se bojí, že by narazili na nepřekonatelnou hráz a možné potíže.Já dobře vím, že jsou tu jiné důležité fatální problémy a tak moje maličkost odsouvá 69 let, můj hororový osud. Co mně trochu zachraňuje je : – lidi se mají ještě hůř, nebo bože oni nevědí co činí, ap Můj důchod je 8352,- kč z toho musím,musím, zaplatit SIPO, v zimě teplo, – na tom se dá ušetřit-skoro mrznu, v noci netopím, přes den trochu, přerušovaně, pomocí termostatu, nasytit musím kocoura a sebe, a občas 10 let staré auto- / je tu ještě pojištění, technická a palivo/.Nyní bylo třeba vyměnit olej, baterku, 4pneu. Začínala jsem na necelých 6000,- kč. Na Nymbursku žiju krátce a jako sociální vetřelec ani se zdejší komunitou nelze existovat. Na OÚ když zjistili z čeho žiju, tak se káceli, a já to žiju dlouho, každou vteřinu. Když jsem nastpovala do důchodu, tak se některá zaměstnání již nešla dohledat a pak jsem měla také 3 najednou, normální, úklid a psaní doma na stroji, abych uživila syna, o krekého jsem přišla, a další životní pohledávky, a také jsem dělala horší práce, které jsem neměla zaplacené, – o šikaně ani nemluvím, byla to devadesátá léta. Nikdo mne nemůže podporovat ve finanč,nouzi. Vždy je to na mně, jak vše vyřešit. Je mi moc smutno, co se děje venku, a mockrát jsem plakala. Ráda bych poprosila o Vaši e-mail adresu, kdyby Vás třeba zajímaly další hrůznosti – Sklenářová Zdravím! – v době voleb nechodím ani na guláš ani na kobližky, stát nijak nezatěžuju, nezatěžuju . . . internet odebírám od menší společnosti za 182,-kč

  4. Vážení, chtěla bych upozornit na jednoho čestného člověka, který byl příslušníkem na FMV a když viděl, že po revoluci byli ve vedení obou MV a to FMV a MV ČR, požádal o uvolnění a byl uvolněn ku dni 15.12. 1992. Stojí za poznámku, že se jej genmerál ptal proč právě 15. 12. a ne 30. 12. 1992 Na to odpověděl, že nechce být spojovám s těmi, co musí MV opustit ku dni 30.12. 1992. Dne je v důchodu a má stejné myšlení jako Robert a sledoval s odporem střídání zkompromitovaných Policejních prezidentů od našich nejvyšších politických kapacit. Jako například ten s těma kulama a cestovatel ze strany na stranu Topolánek. Oba mjí solární elektrárny o velkých výkonech. Tu děvčicu z POolanky, co vedla Energetický úřad za úplatu nechali osvobodit. Jedná se o čestného člověka se služebním číslem: 101937.Ano, je to dnes nízké číslo, které není vidět na současné uniformě. Zasloužil by si Vaší pozornost> Chraň Pán Bůh, abY jste mně shodili. Jarmila

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *